Regal Lliga Nacional Catalana
Esports  /  Bàsquet 28/09/2014

"Hem d'oferir petits moments de felicitat": Josep Vives analitza el Bàsquet Manresa en 10 frases

Uns dies abans de disputar la Regal Lliga Nacional Catalana, el president del club manresà analitza la seva situació

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaUns dies abans de disputar la Regal Lliga Nacional Catalana, Josep Vives, president del Bàsquet Manresa, analitza la situació del seu club.

1. "No sé si és que els del bàsquet tenim l'esperit de la catalanitat portat a dins, però és evident que tenim un gran compromís amb la Lliga Catalana. Per a nosaltres és la competició més important de l'any. És la nostra i, si no la defensem nosaltres, qui ho farà".

2. "Agradi i no, Catalunya és el bressol del bàsquet i d'això n'hem de fer bandera. No hem de tenir ni falsa modèstia ni complex de dir-ho clarament. Aquí el bàsquet és un esport que ve de sota, no prové d'una institució a la qual li ve de gust que sigui important a la seva ciutat".

3. "Si un dia li donem l'esquena a la Lliga Catalana, algú ens hauria de fer fora dels nostres càrrecs".

4. "Afrontem la temporada amb il·lusió i expectació. Després de dos anys nefastos, tenim ganes de redreçar el rumb. Hem conjugat el verb fracassar cada dia i ara hem de ser capaços d'oferir petits moments de felicitat a la nostra gent. Hem de revertir un estat d'ànim negatiu".

5. "Estem tan escaldats dels últims anys que no serem nosaltres els que farem volar coloms, però l'equip ens està enviant missatges millors que els de les últimes temporades. Ara cal traduir-ho al dia a dia".

6. "Em plantejo cada dia deixar la presidència del Manresa. És complicat portar un club que cada dia està al límit de la desaparició. Cada dia hi penso, però no penso més que fa un, dos o tres anys. He tingut la temptació humana d'abandonar la nau, però no ho hem fet".

7. "Hi ha cicles a la vida i tots necessitem relleus. És una cosa que demano al món polític; cicles no molt llargs, però intensos on tothom doni el millor que té a dins".

8."No sé si aquesta serà la meva última temporada com a president, encara no he pres la decisió i no només depèn de mi".

9. "Abans del 30 de juny vam fer un esforç que ens va deixar exhaustos per quedar-nos a l'ACB, però ara hem d'intentar trobar els recursos per complir amb les obligacions que tenim".

10. "Estem en un procés de canvi del model de gestió de l'entitat, ens hem de reinventar constantment. Ens estem apropant als aficionats per debatre amb ells la situació del club. La participació social és imprescindible i no ens ha de fer por. Hem de fugir de la bunquerització. No toca amagar-se a les trinxeres sinó sortir sense cap mena de protecció".

stats