BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 26/11/2014

Josep Vives anuncia que deixarà de ser el president de La Bruixa d'Or Manresa el 30 de juny

El dirigent ha anunciat en una roda de premsa que deixarà el càrrec després de 13 anys

Ara
1 min
Josep Vives / LA BRUIXA D'OR MANRESA

BarcelonaJosep Vives, president de La Bruixa d'Or Manresa, ha anunciat aquest dimecres en una roda de premsa al Nou Congost que el dia 30 de juny deixarà de ser el màxim dirigent del conjunt manresà. "La presidència d'aquest club, com em va dir Enric Torras quan jo el vaig substituir, és com una cadira elèctrica. És cert, és una cadira complicada, però a la vegada és absolutament apassionant", ha comentat Vives, que ha afegit: "He patit molt, però tornaria a prendre la decisió de ser president".

"No sé quin és el meu llegat, això ho hauria de dir la gent. Només puc dir que hem fet tot el que hem pogut pel club, no hem pogut fer més. Hem treballat molt i ens hem implicat en el club d'una manera inhumana", ha explicat Vives, que sobre les raons per deixar el càrrec ha parlat de "desgast".

Sobre la situació del club, Vives ha dit que cal enviar "un missatge d'absoluta tranquil·litat". "L'equip ha de saber que l'entitat i les persones segueixen amb el mateix compromís, que no canvia res. No ens relaxarem. Ara més que mai, em comprometo a seguir endavant amb aquest projecte", ha conclòs.

stats