bàsquet
Esports Bàsquet 26/03/2013

Navarro: "A nivell humà tots estem tocats per la malaltia del Pete. És un cop difícil, però ens hem d'aixecar"

Els jugadors del Barça Regal asseguren que, tot i que la malaltia de Pete Mickeal els ha afectat, han de seguir endavant

Ara
1 min
Pete Mickael en una jugada contra el Fenerbahçe turc en el Top 16 de l'Eurolliga.

BarcelonaDesprés de conèixer que l'aler Pete Mickeal no podrà jugar cap més partit aquesta temporada a causa d'una tromboembòlia pulmonar, els jugadors del Barça Regal han animat el seu company a través de la web del club blaugrana i han assegurat que l'equip seguirà endavant.

"Quan vaig conèixer la malaltia del Pete em va canviar la cara. Sobretot per com és ell i el gran esforç que havia fet per recuperar-se. El millor de tot plegat és que s'ha detectat a temps, ja sabem que la salut és el més important", ha dit Víctor Sada, que ha afegit: "A nivell esportiu és un cop dur. És una de les nostres referències. Però hem de seguir endavant pel Pete, perquè som un equip i perquè anirem a totes. Cadascú haurà de donar una mica més".

També ha parlat Joan Carles Navarro: "És un cop difícil, però el que hem de fer és aixecar-nos. Hi ha equip suficient i tots hem de fer un pas més". El capità del Barça Regal ha assegurat que "a nivell humà" tots els jugadors estan "tocats", ja que Pete Mickeal "ja ho havia patit", però Navarro ha afegit: "Això continua i intentarem guanyar per ell".

Joan Carles Navarro ha recordat que aquesta situació ja la van viure fa dos anys, ja que Pete Mickeal ja va patir una tromboembòlia pulmonar el 2011: "Anteriorment ens va passar i ho vam poder tirar endavant. Esperem que aquest cop també sigui així. Això varia els plans de qualsevol entrenador i company, però cal seguir amb l'objectiu més immediat dels 'play-off' de l'Eurolliga", ha apuntat.

stats