Adecco Or
Esports Bàsquet 05/10/2012

La nova Adecco Or es posa es marxa

La competició s'inicia aquest divendres amb la participació del Força Lleida i el Barça Regal B

àlex Gozalbo
2 min
Sergi Pino, durant la final de la Lliga Catalana LEB

BarcelonaL'Adecco LEB de la crisi, una competició que aquesta temporada tan sols té 14 equips, però també de la il·lusió, ja que reuneix a algunes de les millors promeses d'Europa, es posa en marxa aquest divendres amb la participació de dos equips catalans: el Força Lleida i el Barça Regal B.

El Força Lleida, un club creat el passat mes d'abril que recull l'herència del Lleida Basquetbol, debuta aquest divendres (21 hores) contra el Ford Burgos. L'equip que entrena Joaquín Prado, que va guanyar la Lliga Catalana LEB, ha aconseguit reunir un grup de jugadors molt interessant. "L'objectiu principal va ser buscar un grup de jugadors amb ambició i amb capacitat de progressar a través del treball i el sacrifici", explica el tècnic.

Bases: José Simeón i Dani Rodríguez. Alers: Miquel Feliu, James Johnson, Sergi Pino i Juan Pablo Sutina. Pivots: Dominic Calegari, Pierre Oriola, Alex Thompson i Djim Bandoumel.

El Barça Regal B s'estrena a la categoria després de la seva experiència a l'Adecco Plata. L'equip blaugrana, que debuta aquest dissabte (19.15 hores) a la pista del Breogán Lugo i estarà entrenat per Borja Comenge, compta amb alguns dels jugadors de més futur d'Europa, alguns dels quals s'entrenaran habitualment amb el primer equip. "Intentarem guanyar partits, però sense oblidar-nos dels nostres objectius de formació. Competirem cada partit sense descuidar el creixement dels nostres jugadors", recorda el tècnic.

Bases: Josep Pérez i Joan Creus. Alers: Mario Hezonja, Markus Eriksson, Oriol Paulí i Iván García. Pivots: Alfons Alzamora, Alexander Zhigulin, Nick Spires i Papa Mbaye.

El River Andorra i el Lucentum Alacant, un dels grans favorits, també competeixen a l'Adecco Or. Teledeporte emetrà cada diumenge (11 hores) el partit més interessant de cada jornada.

stats