Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 08/07/2015

Núria Martínez: "L'Spar Citylift Girona ha estat la gran sorpresa de la temporada"

La base del Galatasaray col·labora amb Sarunas Jasikevicius a un campus per a bases

àlex Gozalbo
1 min
Núria Martínez / IMPROVE BASKETBALL

BarcelonaNúria Martínez, base del Galatasaray, ha destacat la trajectòria de l'Spar Citylift Girona. "Ha estat la gran sorpresa de la temporada. Estic contenta que un equip català pugui refermar l'esport d'aquí. El Perfumerías Avenida hauria d'haver guanyat la Lliga amb facilitat i això diu molt de com es treballa al bàsquet català", ha dit la catalana, que aquests dies està dirigint a Barcelona un campus d'Improve Basketball específic per a bases.

"L'Eurolliga els hi costarà, però han d'anar pas a pas. Cada partit serà com una batalla i han d'anar aprenent. Serà una manera d'aprendre com funcionen les coses a nivell europeu i, més endavant, buscar nous objectius", ha explicat. "La temporada de l'Spar Citylift Girona serà dura, però aprendrà moltes coses sense cap pressió", ha afegit.

"La temporada passada del Galatasaray va ser bona. Vam guanyar la Lliga turca i ens vam quedar a les portes d'arribar a la 'final four' de l'Eurolliga Femenina. A nivell personal, estic contenta", ha dit.

Núria Martínez ha analitzat l'Eurobàsquet. "Tenint en compte que ens vam trobar França a les semifinals, la medalla de bronze és un bon resultat. S'ha fet el que s'havia de fer i hem aconseguit el nostre objectiu", ha explicat. "L'absència de Sancho Lyttle ens deixava una mica coixes, però l'Astou Ndour ens va ajudar a evolucionar i a millorar. L'equip ha demostrat que no depèn d'una jugadora", ha recordat la base.

stats