Eurolliga
Esports Bàsquet 24/10/2017

Les pancartes de suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, requisades al Palau Blaugrana

Els responsables de seguretat del Barça han al·legat que no havien sigut avisats

i
àlex Gozalbo
1 min
Graderia del Palau Blaugrana

BarcelonaL’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i la Plataforma Pro Seleccions Catalanes volien exhibir aquest dimarts al Palau Blaugrana les pancartes de suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart que van ser prohibides al Camp Nou. El club, però, no ho ha permès i les ha requisat. Els responsables de seguretat del Barça han al·legat que no havien sigut avisats i que, segons la llei de l'esport, l'entitat en necessita conèixer abans el contingut.

Les entitats comptàvem amb la complicitat de Sang Culé per enviar el seu missatge durant el partit d'Eurolliga entre l'equip blaugrana i el Zalgiris. Quan ha començat el partit els integrants del grup d'animació han decidit retirar les seves pancartes habituals i marxar del pavelló com a protesta.

Després d'una conversa en què han estat informats dels motius, els responsables de seguretat del Barça han retornat les pancartes als aficionats de Sang Culé. "Com a organització tenim el dret fonamental a la llibertat d'expressió", ha dit el grup d'animació a través d'un comunicat en què ha recordat que els seus missatges mai han fomentat l'odi o la violència.

stats