NBA
Esports Bàsquet 27/01/2013

El millor partit de Ricky Rubio no evita la derrota dels Timberwolves (102-101)

El base del Masnou ha situat el seu equip per davant al marcador a falta de 29 segons, però un últim triple de Gerald Henderson ha donat el triomf als Charlotte Bobcats

Efe
1 min
Ricky Rubio no jugarà els dos pròxims partits amb els Wolves

BarcelonaL'encert anotador dels bases Kemba Walker, Ramon Sessions i de l'escolta Gerld Henderson ha estat clau en el triomf aconseguit pels Bobcats de Charlotte, que s'han imposat 102-101 als Timberwolves de Minnesota.

El base català Ricky Rubio, que ha jugat el seu millor partit des que es va recuperar de la greu lesió de lligaments al genoll esquerra, havia posat els Timberwolves per davant al marcador (99-101) a falta de 29 segons, però un triple de Henderson, quan només en quedaven 4,9, ha donat el triomf local.

Rubio, més segur i eficaç en les accions ofensives, ha aportat 14 punts en els 29 minuts que ha disputat com a titular. El del Masnou ha anotat 4 de 9 llançaments de camp, inclòs un triple en dos intents; i 5 de 6 des de la línia de personal. Ha repartit vuit assistències –el que més, en el seu equip–, ha recuperat cinc pilotes i n'ha perdut dues.

stats