Esports Bàsquet 08/04/2021

Pau Gasol redebutarà amb el Barça

El pivot català confirma a través de les seves xarxes socials que tornarà a vestir de blaugrana demà contra el Bayern Munic

Quim Salvans
2 min
Pau Gasol en la seva presentació com a blaugrana.

Barcelona"Ha arribat el moment. Demà és el dia". Així ha comunicat Pau Gasol a través de les seves xarxes socials que tornarà a jugar un partit oficial amb el Barça. Després d'una llarga espera, el de Sant Boi redebutarà aquest divendres al Palau Blaugrana contra el Bayern Munic (21 h, DAZN) en l'última jornada de la lliga regular de l'Eurolliga.

Fa més de dos anys que l'emblema de l'esport català no trepitja una pista de bàsquet. L'últim cop ho va fer el 10 de març del 2019 amb els Milwaukee Bucks davant els San Antonio Spurs, un dels seus exequips. Durant tot aquest temps, el bicampió de la NBA s'ha sotmès a una llarga recuperació amb l'objectiu d'arribar en forma als Jocs Olímpics de Tòquio. A causa d'aquest extens procés, la reaparició a les pistes del santboià va esdevenir una incògnita quan se'n va anunciar el fitxatge pel conjunt blaugrana. Durant l'últim mes, el pivot de 40 anys ha estat entrenant-se amb els seus nous companys, intentant deixar enrere les operacions del peu esquerre, i per fi ho ha aconseguit.

Dues dècades després de posar rumb a Memphis, el jugador veterà lluirà de nou els colors de la seva joventut i reprendrà una carrera llegendària. Ho farà en un partit sense transcendència per al Barça, ja líder matemàtic de la primera fase de la competició europea, que rebrà el Bayern Munic. L'equip alemany, classificat per als play-off, provarà de donar la sorpresa per somiar en obtenir la quarta plaça.

Paraules de Saras Jasikevicius

"El Pau està bé, cada cop està pujant el ritme d'entrenament. Està a gust i estem pensant en donar-li alguns minuts, però encara no sabem quants ni de quina manera", comentava el tècnic lituà a la prèvia del matx. Saras és conscient de la irrellevància del partit, però considera que "s'ha d'aprofitar perquè jugui la gent que no disposa de tants minuts". El conjunt blaugrana ha de seguir la línia ascendent en què està i nodrir-se de bones sensacions de cara al clàssic, la visita del Madrid diumenge al Palau.

stats