BÀSQUET
Esports Bàsquet 30/04/2013

Pete Mickeal: "Me'n vaig als Estats Units per tractar-me la malaltia. Puc estar-m'hi sis mesos, un any o per sempre"

El jugador del Barça Regal va anunciar fa un temps el rebrot de la tromboembòlia pulmonar, la mateixa malatia que ja va tenir el 2011

Ara
2 min

BarcelonaEl jugador del Barça Regal Pete Mickeal ha anunciat aquest dimarts al matí en roda de premsa que marxa als Estats Units a tractar-se la tromboembòlia pulmonar, la malaltia que fa un mes que es va saber que tenia per segon cop.

"Me'n vaig als Estats Units per tractar-me la malaltia. Puc estar-m'hi sis mesos, un any, o per sempre... el temps que faci falta. El metge que em tractarà ja ho ha fet abans amb altres jugadors de la NBA que han tingut el mateix problema", ha dit Mickeal, que s'ha emocionat quan ha explicat com ha viscut aquestes darreres setmanes. "La part més dura d'aquesta malaltia ha estat haver de trucar a la meva dona per dir-li que tornava a tenir aquest problema. Estic emocionat, molt emocionat. Tornar a tenir això ha estat dur, molt dur".

"Pensava que mai deixaria de jugar a bàsquet. No ho deixaré. Fins que tres metges no m'ho diguin", ha dit Mickeal, que visiblement emocionat, ha explicat: "Ara, el bàsquet no és el més important per a mi. El més important és la meva salut", ha apuntat el jugador, que ha destacat que, si torna a jugar, li agradaria fer-ho al club blaugrana. "He parlat amb [Xavi] Pascual, [Joan] Creus i [Sandro] Rosell i, si alguna vegada torno a jugar, m'agradaria tornar a jugar aquí". Aquesta afirmació ha fet que la sala de premsa del Palau Blaugrana, plena, aplaudís. Mickeal ha afegit: "El que fa especial aquest club és la gent, com m'han tractat. Ja pots anar a la NBA o a Europa... Res com aquí".

El secretari tècnic de la secció, Joan Creus, ha dit: "Mickeal és un exemple pel seu esperit i la seva competitivitat. El seu rendiment és espectacular i tant de bo es pugui curar i torni a jugar". Per la seva banda, el tècnic Xavi Pascual, ha afegit: "El Pete és un jugador que no té recanvi, és un jugador únic. Avui ens ha donat una exhibició explicant el que ha passat. És un d'aquests jugadors, una d'aquestes persones que et queden gravades per a tota la vida. És un exemple".

stats