Lliga Endesa

L'ACB presenta una temporada de la Lliga Endesa que considera clau

Álex Abrines, Sergi Vidal, Ben Dewar i Víctor Sada han representat els quatre equips catalans

L'ACB ha presentat aquest dimarts una temporada de la Lliga Endesa que considera clau en el seu desenvolupament. "És una campanya clau, la primera després d'haver celebrat la Copa del Món a casa nostra", ha dit Francisco Roca, president de l'ACB.

Álex Abrines (Barça), Sergi Vidal (Fiatc Joventut), Ben Dewar (La Bruixa d'Or Manresa) i Víctor Sada (MoraBanc Andorra) han representat els quatre equips catalans. "Aquest any ens hem reforçat molt bé. Potser hem fet més canvis dels que volíem, però tots els que han vingut tenen una qualitat increïble, i una plantilla de 15 jugadors permet rotar a qualsevol. Saps que tot el que salta a la pista té talent i pot fer-ho molt bé", ha dit Álex Abrines.

"El principal objectiu de l'equip és competir. Hem de ser un equip que sempre baralli, que arribi als finals de partit amb opcions i, a partir d'aquí, ser capaços de portar el partit al nostre terreny", ha assegurat Sergi Vidal.

"Estic molt content de formar part del projecte del MoraBanc Andorra", ha dit Víctor Sada. "La majoria de jugadors de La Bruixa d'Or Manresa som nous i ens hem d'ajudar", ha explicat Ben Dewar.

L'ACB ha aprofitat l'esdeveniment per presentar 'All Star Liga Endesa', un joc per a mòbils i tauletes.