Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 - Trofeu Tricentenari
Esports  /  Bàsquet 25/09/2014

Les Regal Lligues Nacionals Catalanes de bàsquet, tret de sortida de la temporada

La presentació ha tingut lloc a la Sala de Música del Palau de Pedralbes de Barcelona

àlex Gozalbo
1 min
Presentació de les Regal Lligues Nacionals Catalanes / M. A. CHAZO / FCBQ

BarcelonaLa Federació Catalana (FCBQ) ha presentat aquest dijous les Regal Lligues Nacionals Catalanes 2014 - Trofeu Tricentenari. L'acte ha tingut lloc a la Sala de Música del Palau de Pedralbes de Barcelona.

"Les Regal Lligues Nacionals Catalanes seran el tret de sortida de la temporada", ha dit Toti Mumbrú, gerent de la Federació Catalana. Les entrades de la competició ACB, que es disputarà la pròxima setmana a La Seu d'Urgell, ja estan a la venda. L'abonament té un preu de 30 euros. "La Seu d'Urgell acollirà la competició més gran del bàsquet català i això ens fa una il·lusió terrible. Estem molt contents d'aquesta diversificació territorial que ens permetrà veure en directe els millors equips", ha dit Albert Batalla, alcalde de La Seu d'Urgell. L'aforament del pavelló serà de 2.500 espectadors.

"Presentar aquest torneig és una satisfacció", ha explicat Joan Fa. El president de la Federació Catalana s'ha mostrat crític amb l'organització de la Copa del Món. "Hem tingut moltes dificultats que ja explicarem", ha dit.

"Els clubs de bàsquet li donen importància a les Lligues Catalanes i això és important", ha celebrat Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, que ha destacat la feina de la Federació Catalana. "El bàsquet és un dels esports més importants de Catalunya i la feina que s'està fent és molt bona", ha afegit.

TVC emetrà en directe els partits de les Regal Lligues Nacionals Catalanes. "Ens agrada l'Eurolliga i la Lliga Endesa, però la nostra competició és aquesta", ha dit Jordi Robirosa. "Aquesta és una competició que no ha deixat de créixer", ha afegit Nacho Solozábal.

La Federació Catalana ha aprofitat l'acte per homenatjar David Moner, expresident de la UFEC.

stats