Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/04/2013

El Panathinaikòs i el Barça Regal traslladen l'eliminatòria de quarts de final a Atenes

Xavi Pascual podrà comptar aquest dimarts (20.45 hores, Esport3) amb Joe Ingles i té el dubte de Marko Todorovic

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest dimarts (20.45 hores, Esport3) contra el Panathinaikòs el primer dels dos partits de quarts de final de l'Eurolliga que disputarà a Atenes. Joe Ingles s'ha recuperat bé del cop que va rebre diumenge i podrà jugar. Xavi Pascual, en canvi, no sap si podrà comptar amb Marko Todorovic, que es va perdre els dos partits de Barcelona. L'entrenador considera clau nodrir Ante Tomic amb més pilotes i recuperar anímicament Erazem Lorbek.

Dels deu precedents en què el Barça Regal ha visitat el Panathinaikòs, l'equip blaugrana acumula cinc victòries i cinc derrotes. El bagatge és positiu en partits de la fase de grups (5-3), però negatiu en els enfrontaments de 'play-off' (0-2). L'equip blaugrana va perdre els dos partits de quarts de final que va disputar a Atenes fa dues temporades. El primer per 76-74 i el segon per 78-67. Argiris Pedoulakis, entrenador del rival grec, va reconèixer la setmana passada que s'ha repassat els vídeos d'aquella eliminatòria.

Luigi Lamonica (Itàlia), Robert Lottermoser (Alemanya) i Damir Javor (Eslovènia) seran els àrbitres del tercer partit a Atenes. El Barça Regal continua amb la seva tàctica de moderar el discurs i treballar allunyat dels focus mediàtics.

Llegeix al blog 'ARA bàsquet' una anàlisi dels problemes al joc ofensiu d'Erazem Lorbek.

stats