Lliga Endesa

El Barça i l'ACB es reuneixen per analitzar la polèmica generada amb l'Instant Replay

Albert Soler i Joan Carles Raventós es veuran aquest dilluns amb Francisco Roca

Albert Soler, director d'esports professionals del Barça, i Joan Carles Raventós, responsable de les seccions del club blaugrana, es reuniran aquest dilluns amb Francisco Roca, president executiu de l'ACB, per analitzar la polèmica generada amb l'Instant Replay.

Després que l'ACB encara no li hagi fet arribar les imatges del tir de Justin Doellman i que el jutge únic desestimés dimecres la seva reclamació, el Barça Lassa recorrerà al Comitè d'Apel·lació de la FEB (Federació Espanyola de Bàsquet). El club balugrana  està disposat a arribar fins al Tribunal Superior d'Arbitratge (TAD) i no descarta la justícia ordinària. L'objectiu culer no és rearbitrar el partit contra el València Basket sinó crear un precedent jurídic i revisar els protocols d'actuació de la Lliga Endesa.

El Barça Lassa considera que els àrbitres del partit contra el València Basket van incomplir dos dels tres protocols per revisar les imatges de l' Instant Replay. El club considera que la decisió del jutge únic ha de quedar sense efecte, ja que en cap cas s’ha demanat que es resolgués, sinó que la reclamació se centra a demanar l’obertura d’un expedient, a partir del que revelin les imatges que encara no han estat facilitades.