Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/04/2015

Salva Maldonado critica Juan de Dios Oyón: "El tercer àrbitre ha estat nefast"

L'entrenador del Fiatc Joventut s'ha mostrat molt molest amb el criteri arbitral

àlex Gozalbo
1 min
Salva Maldonado / ACB PHOTO

BadalonaSalva Maldonado, entrenador del Fiatc Joventut, s'ha mostrat molt crític amb els àrbitres del partit contra el València Basket. "El criteri arbitral ens ha trastocat mentalment i ha estat una muntanya russa. Ells han estat més llestos per aprofitar-ho. El tercer àrbitre ha estat nefast per a nosaltres, ho ha xiulat tot en contra", ha dit en al·lusió a Juan de Dios Oyón, que casualment és policia local a Badalona.

"Els àrbitres no han tingut criteri i això ens ha perjudicat. Hem perdut els papers emocionalment en el tram final", ha afegit l’entrenador de la Penya. "No sempre el que juga millor guanya", ha apuntat.

El València Basket ha disposat de 43 tirs lliures, per 16 del Fiatc Joventut. La Penya ha estat penalitzada amb 35 faltes personals.

"No crec que els àrbitres ens hagin xiulat millor a nosaltres. L'arbitratge ha anat variant, com sempre passa a la Lliga Endesa. Nosaltres tenim més jugadors que, per experiència, saben treure més tirs lliures. No crec que el València Basket hagi guanyat a Badalona per l'arbitratge, tot el contrari", ha explicat Carles Duran, entrenador del València Basket.

stats