Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 24/11/2013

"Assumeixo tota la responsabilitat de la derrota": Xavi Pascual en 10 frases

L'entrenador del Barça de bàsquet qualifica el partit contra el Rio Natura Monbus com el pitjor de la temporada

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant el partit contra el Canarias

BarcelonaDesprés de perdre a la pista del Rio Natura Monbus, Xavi Pascual va analitzar el partit. Les seves frases més destacades són:

1. "Assumeixo tota la responsabilitat de la derrota i haurem de reflexionar, especialment jo, per trobar solucions i perquè no es torni a repetir mai".

2. "No hi ha cap excusa o explicació vàlida a la nostra segona meitat, que no ha sigut digna d'un equip com el nostre. La nostra segona meitat no és justificable. Ens ha faltat energia, decisió, agressivitat, desig... tot".

3. "Hem desaparegut. Podem perdre partits, però mai com ens ha passat avui. No pot tornar a passar".

4. "Hem fet el pitjor partit de la temporada. Em costa trobar explicació. No és normal que un equip com el nostre desaparegui del partit i he de trobar els motius, que n'hi ha més d'un".

5. "Un equip gran ha de ser capaç de tornar a entrar en el partit, però hem seguit en la mateixa línia".

6. "Després del descans hem jugat de manera erràtica i hem encadenat moltes errades, hem desaparegut del partit".

7. "El Rio Natura Monbus ha sigut clarament superior a nosaltres. No hem sabut materialitzar les situacions d'avantatge i tot ha canviat a partit del primer triple de Corbacho".

8. "El nostre joc interior ha sigut un desastre".

9."Aquesta derrota no té res a veure amb l'altra. Hem desaparegut. L'altre dia vam competir, però no vam saber guanyar".

10. "Podem perdre partits, però sabent el camí cap a la victòria i no trobant-lo. No podem perdre marxant del partit com hem fet".

stats