Eurolliga
Esports  /  Bàsquet 12/05/2014

"La 'final four' penalitza la gent que no controla les seves emocions": Xavi Pascual en 10 frases

L'entrenador del Barça analitza la fase final de Milà

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual i la banqueta del Barça / ACB PHOTO

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça de bàsquet, ha analitzat la 'final four' de l'Eurolliga, que es disputarà el 16 i el 18 de maig a Milà. Tan sols hi ha sis tècnics amb més presències a fase final que el català. Les seves 10 millors frases són:

1. "Anar o no de favorit no m'importa. M'estimo més ser favorit perquè això significa que es valora la nostra feina. No sento menys pressió perquè el Madrid sigui favorit. Aquest cap de setmana hi haurà molta gent pendent del nostre club".

2. "El rendiment col·lectiu i l'individual va molt lligat. Arribem amb molts jugadors bé i això ens permet treure avantatges. Intentem no ser un equip lineal i llegir cada partit. La 'final four' penalitza molt la gent que no controla les seves emocions".

3. "L'equip està en una bona situació. Anímicament arribem en un bon moment i el partit de dissabte ens confirma que estem en una bona trajectòria. Haurem de veure com ens adaptem a la 'final four'".

4. "De tots els partits es treuen conclusions, però cada partit és diferent. Del partit de dissabte em quedo amb moltes coses positives i algunes que hem de millorar. Els dos equips ens coneixem força i el marge de sorpresa és baix, però tots els detalls seran importants".

5. "Joan Carles Navarro encara està per sota del seu nivell. L'equip ha après a viure sense ell en alguns moments importants. Cap jugador és imprescindible, però tots són necessaris. Navarro és el jugador més gran que recordo i lluitarà per jugar el màxim possible".

6. "De dissabte em quedo amb la posada en escena de l'equip contra el Madrid. Si no haguéssim guanyat, hagués estat més difícil afrontar la 'final four'".

7. "Intentem penalitzar el rebot ofensiu del Reial Madrid. Hi ha altres equips que es protegeixen més. El passat dissabte els dos equips vam tenir velocitat".

8. "No sento que hem tingut dos 'Barces', sento que hi ha un equip que ha evolucionat amb el temps. Ens hem anat fent grans".

9. "Tots els partits previs serveixen de referència. Totes les coses que passen són importants per al futur".

10. "El bàsquet té la part tècnica, la tàctica, la física i la mental, no pots deixar de banda cap disciplina".

stats