Eurolliga
Esports  /  Bàsquet 11/12/2013

"Si les coses no surten, treballarem més": Xavi Pascual analitza el Barça en 10 frases

Abans de viatjar a Moscou, on el Barça de bàsquet juga aquest dijous, l'entrenador ha analitzat la situació de l'equip blaugrana

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual, atenent els mitjans de comunicació

BarcelonaAbans de viatjar a Moscou, on el Barça de bàsquet juga aquest dijous, Xavi Pascual ha analitzat la situació de l'equip blaugrana.

1. "Si les coses no surten, treballarem més. Tothom ha d'entendre que això funciona així. Tenim jugadors que vénen de clubs en què entre setmana es posaven les piles i el cap de setmana guanyaven caminant. Altres han de trobar el seu rol i saber quina és la seva feina real. Altres estan lluitant pel seu espai. Altres tenen més pressió perquè veuen que els seus números no són els mateixos que en altres temporades".

2. "Les derrotes que identifiquem com a més preocupants acostumen a venir en els segons partits de cada setmana. La derrota contra el Nanterre és diferent i internament la comprenem una mica més. No som capaços de mantenir la mateixa mentalitat durant tota la setmana. L'explicació té a veure amb la mentalitat, la concentració i l'ambició".

3. "Des del partit de Belgrad l'equip està en una bona dinàmica. Les sensacions són bones, però ens falta la continuïtat d'interpretar que cada dia has d'esforçar-te al límit perquè, si no, no guanyarem a ningú".

4. "Nosaltres intentem dir les coses clares, però tenen molta repercussió i cadascú les interpreta com vol. Contra l'Unicaja, alguns jugadors puntuals van tenir un problema de concentració. Ho hem parlat al vestidor i s'ha d'arreglar. Això no pot tornar a passar. Parlo amb els jugadors que considero".

5. "El problema no és d'acumulació de jugadors sinó de trobar gent que em rendeixi bé. Necessito nou jugadors que em funcionin".

6. "A casa l'equip té més pressió. A la que tens una ensopegada, l'equip sent més pressió al Palau Blaugrana".

7. "Porto sis anys i sabeu que no especulo amb els resultats. Això és el Barça, un club seriós i sempre juguem per intentar guanyar. Si no, això seria can Pixa".

8. "Sento que les coses que passen s'entenen bé i que tots estem junts. Els directius i el president volen que guanyem i se senten decebuts quan perdem, com tots els aficionats. Quan perdem, sento dolor per la gent que ve a veure'ns. Ens està costant agafar una bona línia, tot i que l'equip és capaç de fer coses grans".

9. "Volem jugar un bon partit en una pista gran a Europa. Fer-ho bé fora de casa és important i ens ajudaria a seguir creixent".

10. "En els últims anys hem jugat bé gairebé sempre a Moscou, però ells necessiten tancar la fase guanyant a un dels grans".

P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats