LLiga Endesa
Esports Bàsquet 03/02/2015

Xavi Pascual signa l'ampliació del seu contracte fins al 2017

Un parell de serrells van endarrerir la firma definitiva

àlex Gozalbo
1 min
Joan Creus, Xavi Pascual i Josep Maria Bartomeu / G. PARGA / FC BARCELONA

BarcelonaUnes setmanes després d'arribar a un preacord i una vegada solucionada la redacció del contracte, Xavi Pascual ha signat aquest dimarts la seva renovació com a tècnic del primer equip de bàsquet blaugrana fins a la fi de la temporada 2016-17. Josep Maria Bartomeu, president del Barça i Joan Creus, secretari tècnic de la secció, han acompanyat el tècnic en l'acte de signatura.

El Barça va informar el 17 de desembre d’un principi d’acord per ampliar el contracte de Xavi Pascual com a entrenador de l’equip de bàsquet fins a l’acabament de la temporada 2016-2017, però la firma de l’acord definitiu es va endarrerir. Tal com va explicar l’ARA, un parell de serrells en la redacció del document definitiu van endarrerir la signatura definitiva.

El tècnic blaugrana atendrà els mitjans de comunicació aquest dimecres (14 hores) a la sala de premsa del Palau Blaugrana, coincidint amb la prèvia del partit de la sisena jornada del Top-16 de l'Eurolliga que aquest dijous enfrontarà el Reial Madrid i el Barça.

stats