FUTBOL
Esports 13/12/2014

El Bayern goleja al camp de l'Augsburg i ja és campió d'hivern (0-4)

Novena derrota en 14 jornades del Borussia Dortmund, al camp de l'Hertha

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ja és campió d'hivern de la lliga alemanya després de golejar per 0-4 al camp de l'Augsburg, el tercer classificat. El Bayern ha patit per superar la defensa rival durant el primer temps d'aquest derbi bavarès, però un cop ha marcat el primer gol, gràcies al defensa Mehdi Benatia als 58 minuts, ha fet miques el rival. Arjen Robben ha fet el 0-2 als 59 minuts, Robert Lewandowski amb un xut sec ha marcat el 0-3 als 68 minuts i poc després, el mateix Robben ha marcat el 0-4 definitiu.

El Wolfsburg, segon classificat, queda a 10 punts en espera del seu partit d'aquest diumenge contra el Paderborn. El Borussia Dortmund en canvi, segueix sense aixecar el cap i ha sumat la seva novea derrota en 15 jornada al camp de l'Hertha Berlin (1-0). L'equip de Klopp ha perdut per lesió Mkhitayran i queda en zona de promoció a segona empatat amb el Werder Bremen, equip que ja ocupa zona de descens.