Fórmula 1
Esports 28/07/2012

Bernie Ecclestone confirma que el 2013 no hi haurà Gran Premi a València de Fórmula1

El màxim mandatari del certamen ha explicat en roda de premsa que no hi haurà la cursa valenciana, i que en el seu lloc hi haurà el circuit urbà de Nova Jersey

M. Molina
1 min
Alonso fa màgia per guanyar a València

BarcelonaBernie Ecclestone, el màxim mandatari de la Fórmula1, ha confirmat en roda de premsa que la temporada vinent no hi haurà el Gran Premi al circuit urbà de València. En el seu lloc hi haurà una cursa als Estats Units, al circuit urbà de Nova Jersey.

El màxim mandatari de la F-1 ha entrat per sorpresa a la sala de premsa del circuit d'Hungaroring i ha donat a conèixer part del campionat de cara a la temporada vinent.

Ecclestone també ha assegurat que hi haurà 20 proves –i no 23, com s'havia especulat–. I ha dit que el 2013 el 'circ' no passarà pel circuit alemany de Nürburgring –que està en suspensió de pagaments–, sinó que continuarà a Hockenheim com aquesta temporada.

A priori, l'absència de València l'any vinent no implica que en un futur s'hi torni a disputar un Gran Premi. En aquest sentit, Ecclestone tan sols s'ha limitat a "donar per fet" que hi haurà alternança entre aquesta cursa i la de Montmeló. Però amb l'exemple del circuit alemany de Nürburgring no es pot garantir que aquesta alternança s'acabi duent a terme.

stats