HOQUEI PATINS
Esports 22/04/2013

Borregán formarà part de l'Olimp del Palau

El dorsal '21' de l'excapità del Barça d'hoquei patins es penjarà a la part alta del pavelló blaugrana el proper 5 de maig

Albert Llimós
1 min
Albert Borregán i Ramon Cierco, en roda de premsa / FCBARCELONA

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; } Serà la novena samarreta que penjarà a la part alta del Palau Blaugrana. El proper 5 de maig, el dorsal '21' de l'exjugador d'hoquei patins, Alberto Borregán, lluirà al costat de les samarretes d'Enric Masip '5', Joan Sagales '14', Iñaki Urdangarin '7' i Òscar Grau '2' de la secció d'handbol i Roberto Dueñas '10', Andrés Jiménez '4', Nacho Solozábal '7' i Juan Antonio San Epifanio "Epi" '15' del bàsquet.

Beto Borregán es convertirà d'aquesta manera en el primer jugador de la secció d'hoquei patins que tindrà la samarreta retirada. En l'acte de presentació d'aquest homenatge, l'exjugador ha agraït al Barça l'esforç fet. "Tot el que fa aquest club per mi és molt més que el que hagi pogut fer jo". Tot i que ha estat 18 anys a l'elit, el barceloní ha admès en roda de premsa que el 5 de maig estarà "més nerviós que ara".

Pel que fa a l'actualitat del seu exconjunt, Borregán és optimista. "L’equip ara porta una trajectòria molt bona, arribem a un moment important en bona forma. Estic segur que tirarem endavant el partit davant del Liceo”, ha subratllat Borregán, en referència a l'empat a dos gols dels blaugrana davant del Liceo a l'anada dels quarts de final de la Lliga Europea.

stats