SERIE A
Esports03/11/2012

Bojan ja marca amb el Milan i la Juventus perd per primer cop després de 49 partits

El Milan ha golejat el Chievo per 5-1 amb el primer gol del davanter de Linyola amb la samarreta 'rossonera'

BarcelonaL'Inter de Milà ha guanyat per 1 a 3 al camp de la Juventus en el gran partit del futbol italià, entre els dos primera classificats. La Juve perd així per primer cop després de 49 partits de lliga, quedant-se a prop de batre el rècord de partits imbatut del Milan del 1993 (58). Amb aquesta derrota, la Juve veu com l'Inter es situa a un sol punt. Vidal ha marcat l'1 a 0 durant els primers minuts, però a la segona part l'Inter ha aixecat el partit amb dos gols de Milito i un darrer de Palacio.

El Milan de la seva part, ha golejat el Chievo (5-1) abans de rebre la visita del Màlaga, a la Lliga de Campions. L'holandès Urby Emanuelson ha fet el primer gol però poc després Sergio Pellisier ha empatat. Riccardo Montolivo ha marcat el 2-1 als 37' minuts i Bojan Krkic, quatre minuts després, ha marcat el seu primer gol amb la samarreta del Milan. Bojan ha jugat de mitjapunta per darrera dels davanters.

Cargando
No hay anuncios

Stephan El Shaarawy i Giampaolo Pazzini van tancar la golejada, que dóna calma a un equip amb problemes. El triomf situa el Milan, que va iniciar la jornada en el dotzè lloc, entre els deu primers a l'espera que es completi l'onzena jornada.