SERIE A
Esports 03/11/2012

Bojan ja marca amb el Milan i la Juventus perd per primer cop després de 49 partits

El Milan ha golejat el Chievo per 5-1 amb el primer gol del davanter de Linyola amb la samarreta 'rossonera'

Bojan, celebrant el seu primer gol amb el Milan

BarcelonaL'Inter de Milà ha guanyat per 1 a 3 al camp de la Juventus en el gran partit del futbol italià, entre els dos primera classificats. La Juve perd així per primer cop després de 49 partits de lliga, quedant-se a prop de batre el rècord de partits imbatut del Milan del 1993 (58). Amb aquesta derrota, la Juve veu com l'Inter es situa a un sol punt. Vidal ha marcat l'1 a 0 durant els primers minuts, però a la segona part l'Inter ha aixecat el partit amb dos gols de Milito i un darrer de Palacio.

El Milan de la seva part, ha golejat el Chievo (5-1) abans de rebre la visita del Màlaga, a la Lliga de Campions. L'holandès Urby Emanuelson ha fet el primer gol però poc després Sergio Pellisier ha empatat. Riccardo Montolivo ha marcat el 2-1 als 37' minuts i Bojan Krkic, quatre minuts després, ha marcat el seu primer gol amb la samarreta del Milan. Bojan ha jugat de mitjapunta per darrera dels davanters.

Stephan El Shaarawy i Giampaolo Pazzini van tancar la golejada, que dóna calma a un equip amb problemes. El triomf situa el Milan, que va iniciar la jornada en el dotzè lloc, entre els deu primers a l'espera que es completi l'onzena jornada.