LLIGA DE CAMPIONS
Esports 11/12/2013

El Borussia Dortmund i el Milan es classifiquen per als vuitens de final patint

El Nàpols queda tercer per la diferència de gols després de derrotar l'Arsenal

Ara
1 min
Lewandowski celebra amb els seus companys el gol que ha marcat a Marsella

BarcelonaLa fase de grups de la Lliga de campions ha acabat amb la gran sorpresa de veure el Juventus, derrotat pel Galatasaray, eliminat.

Al grup del Barça, el Milan s'ha classificat després d'empatar sense gols amb l'Ajax en un partit en que ha jugat 70 minuts amb 10 homes per la vermella a Montolivo. L'Ajax, que necessitava guanyar, no ha pogut contra la defensa llombarda malgrat gaudir d'algunes ocasions clares. El Milan serà l'únic equip italià als vuitens de final.

L'Arsenal s'ha classificat segon de grup després de perdre 2-0 a San Paolo amb el Nàpols. Els homes de Rafa Benítez s'han quedat a un sol punt de classificar-se i malgrat sumar 12 punts, marxen a l'Europa League. Un gol del Borussia de Dortmund en el minut 89 a Marsella ha classificat els subcampions d'Europa com a primers de grup. Un altre equip alemany, el Schalke, també ha estat segon de grup després de derrotar el Basilea, classificant-se per darrera del Chelsea.

Finalment, l'Atlètic de Madrid ha derrotat per 2-0 el Porto i es classifica com a primer de grup per davant del Zenit. els russos han perdut per 4-1 amb l'Àustria de Viena i es classifiquen segons malgrat haver sumat 6 punts.

El sorteig serà el proper dilluns 16 i el Barça té set possibles rivals, amb dos anglesos (City i Arsenal) i dos alemanys (Bayer Leverkusen i Schalke) com a grans perills.

Primers de grup: Manchester United, Bayern, Reial Madrid, PSG, Barça, Borussia Dortmund, Chelsea i Atlètic de Madrid

Segons de grup: Bayer Leverkusen, Manchester City, Galatsaray, Olympiakos, Milan, Arsenal, Schalke i Zenit.

stats