RUGBI
Esports 17/05/2019

El Camp Nou es convertirà en la casa dels Dragons Catalans per un dia

Per primer cop, un partit de rugbi XIII es jugarà a l'estadi barcelonista

Ara
1 min
El Camp Nou es convertirà en la casa dels Dragons Catalans per un dia

BarcelonaEls Dragons Catalans jugaran demà dissabte (16.30 h) el primer partit de rugbi XIII –variant amb tretze jugadors– al Camp Nou. Amb més de 100 autocars provinents de Perpinyà, els Dragons juguen contra els Wigan Warriors, vigents campions de la Super League, el campionat anglès en el qual els Dragons participen des del 2006. De moment ja s’han venut més de 20.000 entrades per a aquest partit.

El Camp Nou ja havia acollit un partit de rugbi, la final del Top 14 2016 entre el Racing 92 i el Toló, però ara viurà el seu primer partit de rugbi XIII amb l'arribada dels Wigan Warriors. "És emotiu, és un reconeixement històric per a nosaltres. Som el primer club de rugbi català que juga al Camp Nou, un estadi mític per a nosaltres", explica Bernard Guasch, president del club.

L'entrenador anglès dels Dragons, Steve McNamara, enllaça amb el tema de l'orgull català: "No se m'escapa la importància del que representa per als catalans jugar aquí. Hi ha un aspecte identitari, una passió i una unió sota aquests mateixos colors vermell i or".

stats