MÉS ESPORTS
Esports 30/06/2015

Carles Combarros, nou director del CAR de Sant Cugat

De 40 anys i llicenciat en INEF, pren el relleu de Joan Fontserè, que actualment ocupa la presidència del Circuit de Barcelona-Catalunya

Ara
1 min
Carles Combarros, nou director del CAR de Sant Cugat / GENCAT

BarcelonaCarles Combarros és el nou director del CAR de Sant Cugat, després que el govern català n'hagi aprovat el nomenament. El càrrec estava vacant des de la setmana passada, quan Joan Fontserè va deixar el seu lloc per passar a presidir el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Combarros, de 40 anys, és llicenciat en INEF per la Universitat de Barcelona (UB) i va completar la seva formació amb un màster en direcció i administració d'empreses (MBA Esade) i un màster en direcció de màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Durant gran part de la seva carrera professional s'ha dedicat al màrqueting esportiu. Ha exercit de venedor i formador de producte a Decathlon SA i d''international trainee' a Schott Ibérica SA, dedicada a la fabricació i comercialització de productes tecnològics del vidre, abans de ser responsable de posicionament i rendibilitat de marca a Polar Electro Ibérica SA, empresa de tecnologia per a l'entrenament esportiu.

En el terreny institucional, entre el 2011 i el 2015 ha estat tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període també ha presidit el consell d'administració de Grameimpuls SA i ha estat vocal del consell d'administració de Gramepark SA. L'últim any, ha exercit com a diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona.

stats