Esports 07/06/2016

Carles Puyol, sobre Bartra: "Hem pensat que el millor era marxar, confio molt en ell"

L'exjugador i Jordi Cruyff han presentat un projecte per dinamitzar camps de futbol en zones desafavorides que ajudi a l'inclusió social de joves

Ara
2 min
Carles Puyol ha inaugurat  un camp de futbol a la Pobla de Segur en col·laboració a la Fundació Cruyff

BarcelonaL'exjugador del Barça i actual agent de jugadors, Carles Puyol, ha inaugurat al seu poble natal, La Pobla de Segur, un camp de futbol d'ús lliure que forma part d'un projecte que lidera la Fundació Cruyff. En l'acte d'inauguració de la pista, que porta el seu nom —'Cruyff Court Carles Puyol'—, l'exblaugrana ha estat acompanyat de Jordi Cruyff.

L'acord establert inclou la construcció, manteniment i dinamització de 15 petits camps de futbol per tota Catalunya, prioritzant aquelles zones desafavorides per facilitar l'inclusió social de nens i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l'esport.

"A Johan se li il·luminava la cara quan parlava dels projectes de la seva fundació. Per això vull animar a tota la seva gent perquè segueixin amb el projecte. És un honor tenir el meu nom vinculat al del Johan", ha apuntat Puyol durant la presentació.

L'excapità, ara representant de futbolistes, ha valorat la marxa de Marc Bartra del Barça. El central de Sant Jaume dels Domenys té a Puyol com a agent des de fa uns mesos. "Hem pensat que el millor era marxar. Confio molt en ell perquè és molt bon central", ha dit l'exblaugrana, que ha qualificat Bartra de "valent" i ha assegurat que la "situació aconsellava que sortís" del club tot i l'interès del Barça per mantenir una opció de recompra per al futur.

Jordi Cardoner, en representació al Barça, també ha estat present a l'acte: "Puyol és respecte, treball en equip, ambició. Sens dubte, el millor exemple pels nens de La Pobla de Segur i un referent indiscutible en el món del futbol".

Jordi Cruyff, per la seva banda, ha recordat la importància per la pèrdua del seu pare i el llegat que ha deixat en persones com Puyol. "Tothom que treballa amb nosaltres està donant el millor de si mateix per tirar endavant el projecte del meu pare, un home amb valors com els que Puyol ha demostrat al llarg de la seva carrera", ha explicat.

stats