ESPORTS
Esports 29/01/2016

Les 10 cites esportives del cap de setmana

Futbol, bàsquet, handbol, tenis, hoquei patins, golf... el cap de setmana arriba farcit d'esdeveniments esportius

Ara
3 min
Natalio, nou jugador del Llagostera / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl cap de setmana arriba farcit d'esdeveniments esportius. Aquestes són les 10 cites més destacades:

1. Duel pel lideratge al Camp Nou

El Barça i l'Atlètic de Madrid es juguen aquest dissabte (16 hores, Canal + Liga) el lideratge al Camp Nou. "És un partit important, però ni clau ni definitiu", assegura Luis Enrique. L'Espanyol visita diumenge el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (20.30 hores, Canal + Partidazo).

2. El Llagostera, obligat a sumar contra el Lugo

El Llagostera, que tan sols ha sumat un punt en els últims set partits, obre aquest dissabte (18 hores, Canal + Liga 2) la jornada de Segona Divisió jugant a casa contra el Lugo. Els locals, que ocupen la penúltima posició de la classificació, estan obligats a sumar. El Nàstic i el Girona juguen diumenge. L'equip tarragoní rep el Tenerife (17 hores, Canal + Liga 2) i el conjunt gironí visita el Numància (17 hores, Canal + Liga 2).

3. Torna la Primera Divisió femenina

Després d'una setmana d'aturada per seleccions, la Lliga femenina reprèn la competició amb una jornada poc propícia per a grans canvis a la classificació i que suposarà el final de la primera volta. Diumenge, el Barça rebrà a Sant Joan Despí (12 hores, Barça TV i Esport3) la visita del penúltim classificat, l'Oviedo Moderno, en un duel que serà especial per a un dels nous fitxatges blaugranes, l'asturiana Irene del Río. També diumenge, l'Espanyol jugarà a Palma contra el cuer, un Collerenc que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. El partit de la jornada serà, però, el derbi valencià que es jugarà dissabte al Poliesportiu Nazaret entre el Llevant i el València (11.45 hores, BeIN Sports).

Manolo Cadenas / EFE

4. La Lliga Endesa obre la segona volta

Animat per la seva victòria a Sant Sebastià, el Fiatc Joventut rep aquest diumenge (12.30 hores, Canal + Deportes) el Movistar Estudiantes. Salva Maldonado podrà comptar amb Demond Mallet. L'ICL Manresa juga al Nou Congost contra el Reial Madrid (12.30 hores, Canal + Deportes). El Barça Lassa, per la seva banda, tanca la jornada de la Lliga Endesa visitant el Rio Natura Monbus Obradoiro (19.45 hores, Teledeporte).

5. Pau Gasol, atractiu del NBA Sunday

La NBA continua apostant pels NBA Sundays, partits que s'adapten a l'horari europeu. Els Clippers reben aquest diumenge (21.30 hores, Canal + Deportes) els Chicago Bulls de Pau Gasol. El pivot català va saber dijous que es quedava fora de l'All-Star de Toronto.

6. L'Europeu d'handbol es decideix a Polònia

El Tauron Arena de Cracòvia (Polònia) acull aquest diumenge (17.30 hores, Teledeporte) la final de l'Europeu d'handbol. Abans, a les 15 hores, es jugarà el partit per al tercer lloc.

Novak Djokovic / AFP

7. L'Open d'Austràlia

Aquest cap de setmana es disputen les dues finals de l'Open d'Austràlia. Serena Williams i Angelique Kerber lluitaran dissabte pel títol femení i Novak Djokovic i Andy Murray, pel masculí diumenge.

8. Comença la segona volta de l'OK Lliga

9. Golf a Doha

Doha acull aquest cap de setmana el desenllaç del torneig Masters de Qatar. El golfista canari Rafael Cabrera Bello és un dels participants amb opcions de discutir el triomf a Paul Lawrie i Branden Grace, els dos grans favorits.

10. Catalunya acull set equips de futbol suecs

Catalunya acull les estades esportives de set equips de la primera divisió sueca de futbol. Es tracta dels clubs Hammarby, Helsingborg, Gefle, Östersund, GIF Sundsvall, Falkenbergs FF i Halmstad que arriben entre aquesta setmana i la que ve. Quatre d’aquests equips s'entrenaran a Salou, dos a Sitges i un al Montseny.

stats