FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 05/11/2016

El City paga l'esforç contra el Barça i punxa al minut 91 (1-1)

El Middlesbrough de Víctor Valdés iguala el partit al temps de descompte, i el City perd el liderat en favor d'un Chelsea que goleja l'Everton

Bravo no pot aturar la rematada de Martin de Roon

BarcelonaEl Manchester City ha tornat a punxar. Després de l'exhibició contra el Barça dimarts a la Champions, el conjunt de Pep Guardiola ha tornat a la dinàmica de les últimes setmanes. El Middlesbrough s'ha endut un punt de l'Etihad Stadium al minut 91 de partit, amb una centrada lateral de George Friend que ha rematat de cap Martin de Roon i que ha superat Claudio Bravo.

D'aquesta manera, el City ha desaprofitat el gol de Sergio Agüero al final del primer temps. L'argentí ha rematat una passada amb rosca entre defensa i porter de Kevin de Bruyne que ha permès superar Víctor Valdés per primera i última vegada durant els 90 minuts.

El porter català ha estat el gran protagonista del partit, amb aturades decisives que han fet que el Middlesbrough hagi arribat viu als minuts finals. Valdés també ha estat sota els focus per una topada amb Jesús Navas que li ha suposat una aparatosa ferida a la cuixa.

Amb aquest empat, el City ha perdut el liderat de la Premier en favor del Chelsea d'Antonio Conte, que ha golejat per 5-0 l'Everton de Ronald Koeman. Hazard ha liderat els 'blues' i Pedro ha participat en la golejada amb una assistència i un gol. El Chelsea se situa amb 25 punts, mentre que els de Guardiola en tenen 24, un més que l'Arsenal i el Liverpool, que juguen aquest diumenge.