WATERPOLO
Esports 18/01/2015

El CN Sabadell es classifica sense patir i el CN Mataró cau a l'Euro league femenina de waterpolo

Les jugadors del Maresme han perdut contra los hongareses del Szentes per 7-6

Ara
2 min
El CN Sabadell ha guanyat a la piscina del Sant Andreu

BarcelonaEn un partit molt dur i disputat, el CN Mataró La Sirena ha caigut eliminat a l'Euro League femenina després de perdre contra l'amfitrió Hungerit Szentes hongarès per 7-6. Les catalanes necessitaven guanyar per passar de fase, però s'han topat amb un rival molt dur.

Han començat molt bé les de Florin Bonca amb un parcial de 0-3. Els gols de la britànica Winstanley-Smith i de Ciara Gibson gairebé a boca de canó posaven el 0-2 al final del primer període i el gol inicial de penal de Laura López al tercer feien presagiar que alguna cosa bona havia de passar. Però han reaccionat a temps les hongareses, que s'han ficat de nou en el partit. El tercer període no podria haver començat pitjor, ja que el conjunt amfitrió ha protagonitzat un parcial de 3-0. Tot i això, s'han aixecat les de Bonca, que amb una diana de Ciara Gibson i una altra de Laura López de pena màxima deixaven tot obert (5-5) per al període definitiu.

Però de nou dos gols de les hongareses refredaven els ànims del CN Mataró La Sirena, que ha retallat al final per mitjà de Ciara Gibson però que s'ha hagut d'acomiadar de l'Euro League femenina després de quatre dies frenètics. Han guanyat dos partits (davant Izmailovo (RUS) i Kreuzlingen (SUI) i han perdut dos (el d'avui i el primer contra el Kirishi rus).

El CN Sabadell, imparable

Al matí el CN Sabadell Astralpool disputava un duel a priori molt senzill contra un Estrella Roja de Belgrad que l'havia perdut. No han tingut cap problema per desfer-se del seu rival les de Nani Guiu, que s'han imposada a les sèrbies per 20-1 (5-0, 1-6, 4-0 i 5-0). Passen com a primeres del grup A després de fer un ple de victòries i demostrar que segueixen sent un referent del waterpolo europeu.

stats