Esports 22/08/2021

Comencen les merescudes vacances de Pedri

1 min
El jugador del FCB Pedri

BarcelonaÉs inesgotable. En el matx contra l’Athletic de Bilbao, Pedri va tornar a demostrar el seu compromís com a blaugrana ordenant i repartint joc, com si ja hagués fet les vacances que tot just comença aquest diumenge.

La temporada passada el jove migcampista ho va disputar tot, i, gràcies als enfrontaments de l’Eurocopa i dels Jocs Olímpics, es va convertir en el futbolista amb més minuts la campanya anterior. Aquesta temporada va pel mateix camí. En el seu primer partit de Lliga (es va incorporar la setmana passada als entrenaments després de tornar de Tòquio) Pedri va continuar incansable. Sense acusar els minuts disputats, el canari va tornar a protagonitzar un recital sobre la gespa amb controls magnífics, passades mil·limètriques i sent clau per a l’oxigenació del joc en un matx gens còmode per als blaugranes.

Contra l’equip basc, Pedri va estar seixanta minuts sobre la gespa. Ronald Koeman, lleial a les seves paraules en la roda de premsa, el va asseure a la banqueta a trenta minuts per al final. “Necessita vacances. És impossible aguantar tots els minuts que ha jugat durant la temporada”, anunciava el tècnic, conscient de la gran quantitat de futbol que arrosseguen les cames del canari i pensant que la temporada tot just comença.

Durant aquestes dues setmanes, Pedri estarà exempt del partit contra el Getafe de la setmana que ve i de la pròxima convocatòria amb la selecció, gràcies a l’acord entre la Federació i l’entitat blaugrana.

stats