LNFS
Esports14/09/2012

El Barça Alusport sua per desfer-se del Triman Navarra (3-2) i el Marfil Santa Coloma cau a Saragossa (6-3)

Lin, Ari Santos i Jordi Torras han anotat els gols per a un equip blaugrana que ha arribat als últims minuts amb el partit empatat a dos

BarcelonaEl Barça Alusport, campió de les últimes dues edicions de la Lliga de futbol sala, ha debutat aquest divendres amb un ajustat triomf contra el Triman Navarra (3-2) en un partit que ha reunit 1.477 espectadors al Palau Blaugrana.

Lin, Ari Santos i Jordi Torras han anotat els gols per a un Barça Alusport que ha arribat als últims minuts amb el partit empatat a dos. El porter Sedano ha tingut un protagonisme clau en la recta final del matx.

Cargando
No hay anuncios

"El vestidor sap que no estem en el nostre millor nivell, però de motivació ens en sobra. A poc a poc", ha reconegut després del partit Jordi Torras.

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha caigut a la pista de l'Umacon Saragossa (6-3).