LNFS
Esports 14/09/2012

El Barça Alusport sua per desfer-se del Triman Navarra (3-2) i el Marfil Santa Coloma cau a Saragossa (6-3)

Lin, Ari Santos i Jordi Torras han anotat els gols per a un equip blaugrana que ha arribat als últims minuts amb el partit empatat a dos

BarcelonaEl Barça Alusport, campió de les últimes dues edicions de la Lliga de futbol sala, ha debutat aquest divendres amb un ajustat triomf contra el Triman Navarra (3-2) en un partit que ha reunit 1.477 espectadors al Palau Blaugrana.

Lin, Ari Santos i Jordi Torras han anotat els gols per a un Barça Alusport que ha arribat als últims minuts amb el partit empatat a dos. El porter Sedano ha tingut un protagonisme clau en la recta final del matx.

"El vestidor sap que no estem en el nostre millor nivell, però de motivació ens en sobra. A poc a poc", ha reconegut després del partit Jordi Torras.

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha caigut a la pista de l'Umacon Saragossa (6-3).