BARÇA
Esports 25/03/2016

L'espai de condolences al Camp Nou per recordar Johan Cruyff estarà obert fins dimarts a la nit

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acudirà a l'estadi blaugrana dissabte al matí per homenatjar l'holandès

A.l.
1 min
Homenatge a Cruyff al Camp Nou

BarcelonaEl Barça habilitarà durant quatre dies un espai de condolences a la tribuna del Camp Nou per recordar la figura de Johan Cruyff, mort aquest dijous als 68 anys. Aquest dissabte a les 10 del matí s'obrirà l'espai dedicat a l'holandès, amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i altres personalitats del país que acompanyaran la junta directiva del Barça. Fins dilluns, inclòs, es podrà acudir al Camp Nou fins a les 19 hores, mentre que dimarts la gent que vulgui dir adéu a Cruyff ho podrà fer fins a les 21 hores.

Un homenatge familiar a Cruyff

Dimarts mateix, després de l'entrenament, la primera plantilla del Barça acudirà a l'espai de condolences per retre homenatge al que va ser jugador i tècnic blaugrana. També ho faran diferents delegacions del futbol base. El dia 29, la junta directiva que encapçala Josep Maria Bartomeu es reunirà per decidir quines accions durà terme en memòria de Cruyff. Durant aquests dies, a més, les banderes de les instal·lacions onejaran a mig pal.

Entre dijous i divendres molts aficionats han anat deixant flors, samarretes o xupa-xups al Camp Nou per recordar Cruyff.

stats