MOTOR
Esports 21/10/2012

El català Dani Juncadella, campió del campionat de Fórmula 3 Euro sèries

El barceloní de 21 anys segueix el camí que van fer homes com Lewis Hamilton i Paul di Resta

Efe
1 min
El pilot català Dani Juncadella

BarcelonaEl barceloní Daniel Juncadella va guanyar el campionat de Fórmula 3 Euro Sèries a Hockenheim (Alemanya), campionat que en altres edicions han guanyat pilots com Lewis Hamilton i Paul di Resta que ara estan competint a la Fórmula 1.

Juncadella, de 21 anys, es va adjudicar el títol aquest cap de setmana al classificar-se quart en l'última cursa de la temporada a Hockenheim, després d'haver aconseguit cinc victòries, 5 poles i deu podis en les 24 curses de la temporada. "Guanyar la Fórmula 3 Euro Sèries és com un somni fet realitat. Però també sóc conscient que és una tremenda responsabilitat, perquè el vencedor se li demana que segueixi els passos d'altres campions com Lewis Hamilton, Jamie Green i Paul di Resta, que ara competeixen a la Fórmula Un o al DTM ".

"Després de guanyar el títol de la Fórmula 3 Euro Series amb Mercedes-Benz, el meu company d'equip l'any passat, Roberto Merhi, també ha fet la transició a la DTM. Espero poder complir un dels meus somnis i poder donar el salt a DTM o la fórmula 1", ha afegit.

stats