DIADA NACIONAL
Esports 11/09/2011

El Barça, l'Espanyol i la Penya no falten a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Les entitats esportives de Catalunya no han faltat a les tradicionals ofrenes florals al Monument de Rafel Casanova. Sandro Rosell ha liderat l'ofrena del Barça.

Redacció
1 min
La tradicional ofrena floral del Barça al monument de Rafael Casanova

BarcelonaAmb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el Barça, l'Espanyol i la Penya han fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona. El més matiner ha estat el Joventut (dos quarts de deu del matí), representat per tres jugadors del filial, Joan Tomàs, Albert Ventura i Guillem Vives, ja que el primer equip està fent una estada de pretemporada.

A tres quarts de deu ha arribat el Barça amb el president Sandro Rosell al capdavant. Gerard Piqué, Xavi Rabaseda, Laszlo Nagy, Alberto Borregán i Javi Rodríguez han representat les seccions professionals.

Just després ha arribat l'Espanyol. El president, Ramon Condal, ha estat acompanyat de membres de la seva junta. Cap jugador del primer equip ha fet acte de presència perquè es troben concentrats de cara al partit d'aquesta nit amb l'Athletic Club. Condal ha estat acompanyat de jugadors del filial.

Altres clubs catalans, com el Girona, el Nàstic i el Sabadell, han participat en els actes de les seves ciutats amb ofrenes florals.

stats