Esports 15/07/2016

Diego Ocampo serà el pròxim entrenador de la Penya

Segons ha avançat la revista 'Gigantes', el fins ara seleccionador espanyol sub-18 agafarà el relleu de Salva Maldonado

Ara
1 min
Diego Ocampo serà el pròxim entrenador de la Penya

BarcelonaDiego Ocampo es convertirà en el relleu de Salva Maldonado a la banqueta del Divina Seguros Joventut de Badalona, segons va avançar la revista 'Gigantes' i ha pogut confirmar TV3. Després de la negativa de Paco Redondo, serà el tècnic gallec, actual seleccionador sub-18 espanyol, qui es farà càrrec de l'equip verd-i-negre.

Serà el tercer equip que dirigeix com a primer entrenador de la Lliga Endesa, després de l'UCAM Múrcia i el Movistar Estudiantes. Ocampo va començar com a professional a la banqueta quan era ajudant del Club Ourense a la LEB, i després va marxar al CB Tarragona, on va convertir-se en el segon entrenador de Salva Maldonado, a qui ara substitueix. Posteriorment, va anar cap a l'ACB amb Pedro Martínez a l'Akasvayu Girona, per després passar a Sevilla, novament com a segon de Martínez. També ha estat l'ajudant d'Aíto García Reneses i Joan Plaza.

A banda de les dues etapes a l'ACB a l'UCAM –balanç de 17 victòries i 17 derrotes– i l'Estudiantes –3 triomfs per 13 derrotes–, té gran experiència en les categories inferiors d'Espanya, on ha dirigit la sub-16 (van guanyar l'or a l'Europeu de Kaunas de 2009, i el bronze al Mundial de la República Txeca del 2011); la sub-17 i, finalment, la sub-18, amb qui ara es troba concentrat per disputar l'Eurobasket de la categoria.

stats