FÓRMULA 1
Esports 16/02/2012

El director de l'escuderia Toro Rosso: "Alguersuari i Buemi han d'estar agraïts a Red Bull"

Franz Tost diu que els dos "poden ser bons pilots en altres campionats", però assegura que el seu talent no ha estat "suficient per a Red Bull Racing"

Efe
1 min

BarcelonaFranz Tost, director de l'escuderia Toro Rosso, ha assenyalat que els dos expilots de l'escuderia, el català Jaime Alguersuari i el suís Sebastien Buemi, han d'estar agraïts a Red Bull perquè d'altra manera no haurien pogut arribar a la Fórmula 1.

"Els dos pilots han d'estar agraïts a Red Bull perquè d'una altra manera mai haurien arribat a la Fórmula 1. Tenen una bona base per seguir les seves carreres. Aquest és un esport d'alt rendiment i les sortides formen part del joc", diu Tost en una entrevista a la web oficial del Mundial.

"No vull dir que (Alguersuari i Buemi) no serveixin per a la Fórmula 1, ja que han demostrat el seu talent en algunes curses. Però no ha estat suficient per a Red Bull Racing", afegeix.

El cap de Toro Rosso considera que tots dos "poden ser bons pilots en altres campionats i tenir unes carreres esportives plenes d'èxits".

Alguerusari i Buemi han estat reemplaçats en l'equip per al 2012 per l'australià Daniel Ricciardo i el francès Jean-Eric Vergne. El suís serà aquest any pilot reserva a Red Bull, mentre que el català s'ha quedat sense volant.

stats