FÓRMULA 1
Esports 12/05/2019

Un documental amb material inèdit homenatjarà Michael Schumacher

El film, un tràiler del qual es veurà al Festival de Canes, s'estrenarà el 5 de desembre

Efe
1 min
L'alemany Michael Schumacher celebra el millor temps que va marcar en els entrenaments oficials a Montecarlo.

BerlínUn documental cinematogràfic amb material inèdit procedent de l'arxiu familiar homenatjarà l'expilot alemany de Fórmula 1 Michael Schumacher i s'exhibirà des del 5 de desembre, segons ha anunciat aquest diumenge el dominical alemany 'Bild am Sonntag'

Es tracta de la primera vegada que la família del pilot, que ara té 50 anys i que va patir un greu accident d'esquí el desembre del 2013, autoritza l'ús de material per a la realització d'una pel·lícula, segons ha informat el dominical.

En la pel·lícula hi haurà declaracions de l'esposa de Schumacher, Corinna, així com dels seus fills Gina i Mick, que parlaran sobre els èxits de l'heptacampió mundial, del qual no s'han publicat fotos des de l'accident d'esquí que va posar fi a la seva carrera.

També apareixeran en el film, que es titularà 'Schumacher', el seu pare, Rolf, i amics i rivals esportius. "La carrera excepcional de Michael mereix ser celebrada 25 anys després del primer dels seus set títols del món", ha comentat sobre la pel·lícula Sabine Kehm, la seva mànager.

El mitjà alemany assegura que els promotors del film buscaran compradors per a la cinta durant el proper Festival de Canes, que comença el 14 de maig, i s'oferirà a les plataformes Amazon i Netflix. En aquest esdeveniment cinematogràfic es mostrarà el primer tràiler del film, segons afegeix l'edició dominical del 'Bild'.

stats