DAKAR 2015
Esports 07/01/2015

El cotxe 100% elèctric de l'equip Acciona, exclòs del Dakar

El bugui d'Albert Bosch i Agustí Payá no va arribar a temps per prendre la sortida de la tercera etapa del ral·li. També ha abandonat el pilot català Dani Oliveras

N.g.
1 min
Competir al ral·li més dur sense gasolina Joan Barreda se situa líder en motos

BarcelonaL'aventura de l'equip Acciona, que va decidir participar al Dakar amb un cotxe 100% elèctric, no podrà acabar el ral·li. El bugui dels catalans Albert Bosch i Agustí Payá no va arribar a temps per iniciar la tercera etapa del ral·li, entre San Juan i Chilecito, i, per tant, l'organització els ha exclòs de la prova.

Durant la segona etapa, molt llarga, l'equip Acciona va tenir molts problemes. Tot i això, van aconseguir completar l'etapa i arribar al bivac. Dimecres, l'equip va prendre la sortida, però ho va fer passat el límit establert per l'organització, que va decidir excloure el bugui elèctric del ral·li, com es pot veure al llistat d'abandonaments de l'edició del 2015.

Durant aquest dimecres també ha abandonat el català Dani Oliveras. El pilot de Gas-Gas va caure durant la segona etapa, es va trencar un dit de la mà i ja no va prendre la sortida de la tercera etapa.

stats