Publicitat
Publicitat

Futbol Català

El mandatari avisa que el club no gastarà més del que ingressa

El president del Sant Andreu creu que "no trobem el gol, però tenim la matèria per fer un bon equip"

Manuel Camino confia en una reacció dels jugadors

El màxim responsable de la Unió Esportiva Sant Andreu, el president Manuel Camino, es mostra tranquil i confiat de la reacció del seu equip al campionat de lliga després de sumar dos punts i marcar només un gol en quatre jornades. En una entrevista concedida a Ràdio Trinitat Vella, Camino ha parlat també dels aspectes socials i econòmics de l'entitat.

Sobre la primera plantilla "diria que tenim bons jugadors. Tenim la matèria per poder fer un bon equip", afirma Camino. Segons el dirigent "no estem jugant malament, ho diu tothom. El problema és que no trobem el gol, i això és important també... Però tenim equip. Crec que anem de menys a més. Tenim un bon entrenador. Crec que hi ha bona cohesió dins l'equip i a partir d'ara començarem a donar alegries".

A nivell de club, Camino intenta "consolidar i donar recursos al club, més socis i més patrocinadors. En definitiva el que busquem és l'equilibri. No gastar més del que ingressem. Que puguem tenir uns jugadors i assumir-ne el cost i que com a mínim t'assegurin la permanència". En l'aspecte social creu que "el soci del Sant Andreu d'abans, ara ha de tornar. El necessitem. No només pels diners, també pel seu suport al terreny de joc, que pateixin al camp. No és el mateix veure el partit per la televisió".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT