Fórmula 1
Esports 11/11/2013

L'escuderia Williams fa oficial el fitxatge de Felipe Massa per a la pròxima temporada

El brasiler, que s'ha mostrat molt feliç pel nou repte que assoleix, substituirà Pastor Maldonado

Efe
1 min
Felipe Massa, relaxat al circuit de Singapur / JOHN HENG / EFE

BarcelonaEl brasiler Felipe Massa, que al final d'aquesta temporada deixarà l'equip Ferrari, s'incorporarà l'any 2014 a l'escuderia Williams, en substitució del veneçolà Pastor Maldonado, i tindrà com a company el finlandès Valtteri Bottas. Així ho ha informat el mateix equip britànic de Fórmula 1 a través d'un comunicat.

El fins ara company de Fernando Alonso a Ferrari ha fet aquest dilluns una valoració molt positiva del nou repte que assoleix i ha confessat que està content d'haver-se convertit en el nou pilot de l'equip anglès. "Williams és una de les escuderies més reeixides i importants de tots els temps a la Fórmula 1. Quan era un nen somiava amb córrer a Williams, Ferrari o McLaren, per la qual cosa que estic feliç d'haver fitxat per un altre icona d'aquest esport després del meu pas per Ferrari" ha dit en un comunicat oficial.

D'altra banda, també ha fet referència a alguns mites del volant què han conduït un monoplaça de l'escuderia. "M'encanta recordar que alguns dels millors pilots brasilers van estar a Williams i van consolidar un fort vincle del meu país amb l'equip", ha dit Massa en referència a Ayrton Senna, Nelson Piquet, Rubens Barrichello i Antonio Pizzonia, entre d'altres.

Per últim, el pilot brasiler ha dit que vol fer de Williams un equip més potent dins del campionat de Fórmula 1. "L'any que ve hi haurà molts canvis en la reglamentació i espero que la meva experiència contribueixi a que l'equip surti a davant després d'un període complicat", ha conclòs.

stats