WATERPOLO
Esports 19/07/2019

Espanya s'imposa a Nova Zelanda (3-23) i jugarà els vuitens contra el Japó

Hongria passa com a primera de grup i es classifica directament per als quarts de final

Efe
1 min
Un instant del partit entre Espanya i Nova Zelanda de waterpolo

SeúlLa selecció espanyola masculina de waterpolo ha derrotat aquest divendres la de Nova Zelanda per 3-23 i ha confirmat el segon lloc en el grup C del Mundial de natació que es disputa a Gwangju (Corea del Sud).

El primer lloc del grup ha sigut per a Hongria, que en un partit previ ha derrotat Sud-àfrica per 5-23, i ja acumula tres victòries en la primera fase. Ha relegat al segon lloc Espanya, que va perdre contra els hongaresos dimecres passat. Hongria passa directament a quarts de final i Espanya haurà d'anar a vuitens, on s'enfrontarà diumenge al Japó, per buscar la classificació per a la ronda següent.

Els espanyols han deixat clar el seu poder davant els neozelandesos, a qui han superat en els quatre parcials, el primer dels quals amb una notable diferència (0-8). Amb el resultat d'aquest divendres, Hongria acaba amb 6 punts, Espanya amb 4 i Sud-àfrica i Nova Zelanda amb 1 cadascuna.

El seleccionador de l'equip, David Martín, ha declarat que el partit ha servit per "anar agafant ritme" per preparar-se perquè Espanya entri a la fase següent. "Ara hem d'estar preparats: crec que arribem en un bon estat de forma", ha afegit Martín. "A partir d'ara -ha insistit- comença la guerra. Els partits seran a vida o mort".

Per la seva banda, Alberto Barroso, que aquest divendres ha destacat per haver marcat 6 dels 23 gols d'Espanya, ha dit sobre el partit que "no era qüestionable no fer-ho bé". "Hem estat molt seriosos, i és la línia que hem de portar en el Mundial", ha afegit.

stats