SELECCIONS
Esports 10/10/2013

Sergi Roberto marca en el triomf de la selecció espanyola sub-21

L'equip de Lopetegi lidera el seu grup de classificació per ser als Europeus

MúrciaLa selecció espanyola sub-21 ha fet un pas endavant per ser a la fase final dels Europeus després de derrotar per 3-2 Bòsnia a Múrcia. El blaugrana Sergi Roberto ha fet un dels gols.

Espanya, que abans havia golejat per 2-6 els austríacs i per 4-0 els albanesos, reforça el liderat del grup després d'un partit en què els visitants han marcat primer gràcies a un gol de Grahovac.

Amb Oliver Torres i Sergi Roberto manant, Espanya ha aconseguit l'empat gràcies a un gol del blaugrana després d'un rebuig. Morata i Sarabia han desaprofitat algunes ocasions abans del descans.

A la segona part un gol de Saúl Ñiguez i un altre del madridista Morata han sentenciat un partit de ritme lent. Kvesic ha fet el 3-2, però Espanya ha aguantat.

El català del Swansea Amat ha jugat de titular. Deulofeu, cedit pel Barça a l'Everton, ha entrat a la segona part.

Fitxa del partit:

3 - Espanya: Pacheco; Dani Carvajal, Amat, Saúl Ñiguez, Bernat; Rubén Pardo, Oliver Torres, Sarabia (Jesé Rodríguez, m. 74), Muniain (Deulofeu, m. 66), Sergi Roberto; i Morata (Suso, m. 84).

2 - Bòsnia H. Jajalo; Barisic, Jakupovic, Kovacevic, Bevab; Grahovac, Cajic, Krunic (Kvesic, m. 82), Subic (Duljevic, m. 70); Mesanovic i Maletic (Bekic, m. 60).

Gols: 0-1. M. 13: Grahovac. 1-1. M. 28: Sergi Roberto. 2-1. M. 50: Saúl Ñiguez. 3-1. M. 69: Morata. 3-2. M. 86: Kvesic.