PRIMERA DIVISIÓ

Dani Sánchez Llibre: "Garanteixo que Chen no vendrà més del 51%"

L'expresident de l'Espanyol reconeix que l'actual estadi va ser l'error més gran del seu mandat

Daniel Sánchez Llibre ha trencat el seu silenci en una entrevista a 'Llobregat blanc-i-blau'. L'expresident de l'Espanyol ha fet balanç de la seva etapa, i ha defensat la gestió de Chen Yansheng, a qui va traspassar el club. "Puc dir que podem estar tranquils perquè el club està sota la batuta d'una gran persona, com és Chen. El simple fet que estigui al club em dona una tranquil·litat bàrbara", ha confessat Sánchez Llibre, que ara segueix el club des de la distància després d'exercir, durant uns mesos, com a assessor extern de l'actual propietari espanyolista.

Sánchez Llibre ha apuntat que el fre al projecte espanyolista es deu al fet que s'ha tallat "la sortida de diners de les autoritats xineses, i per tant ha hagut de fer una mica de marxa enrere". L'expresident ha reconegut també que la promesa de Chen d'anar a la Champions en tres anys va ser una mica precipitada: "Pel seu desconeixement va parlar d'Europa i de resultats, però el projecte se li va truncar quan el govern xinès va prendre aquest decisió". 

Sobre la possibilitat que el dirigent pugui recomprar accions en cas que Rastar es desprengués de les seves, Sánchez Llibre s'ha mostrat contundent: "No, jo soc passat; Chen et garanteixo que mai posarà en venda les accions, almenys el 51% no el vendrà, hi poso la mà al foc i segur que no em cremo. Pot vendre algun paquet, però aquest percentatge no". 

L'expresident de l'Espanyol també ha fet autocrítica del seu mandat, i ha recordat la compra de l'actual estadi com "l'error més gran" que va cometre: "Si pogués tornar enrere, vist el que s'ha vist, no faria l'estadi. Després de signar amb Cornellà i el Prat, l'alcalde de Barcelona em va dir que si ens quedàvem a l'Olímpic ens farien un camp de futbol traient les pistes i un contracte per valor d'un euro per 29 anys, però va arribar massa tard. Allò, la construcció de l'estadi, ens va abocar a una venda".