ESPANYOL
Esports 30/01/2015

Sergio: "A l'Espanyol sempre cal patir, però l'equip ha fet un pas endavant"

El tècnic de l'Espanyol es mostra satisfet, ja que l'equip ha demostrat ser "un bloc madur"

Ara
1 min

BarcelonaSergio González, tècnic de l'Espanyol, s'ha mostrat satisfet pel partit al camp del Sevilla. "Un partit molt madur. Calia llegir el partit, ja que era un partit de tornada, i ara mateix estem tots molt contents. Tothom té clar com estava patint l'afició". L'entrenador català ha deixat clar que "el partit ha estat sempre controlat".

Segons Sergio, "aquest equip està en un moment molt madur, però queda molt per fer encara. Ara l'equip viu un moment dolç, calia fer-ho bé per eliminar un rival com aquest. Ara, però, no podem treure pit, com no vaig enfonsar-me quan la pilota no entrava". Sergio, d'altra banda, ha dit que "per dins admeto que estic molt content". L'entrenador no ha volgut parlar de les semifinals, ja que "cal pensar primer en el partit de Lliga".

El tècnic ha reconegut que "impressiona una afició com la del Sevilla, però he dit als nois que això fos una motivació. L'equip ha estat sempre molt centrat. Ara cal utilitzar tot això per seguir creixent". Sergio ha admès que s'ha fet un vídeo abans del partit amb familiars i treballadors de la ciutat esportiva per motivar els jugadors".

stats