Ciclisme
Esports 03/11/2011

El pavelló esportiu de Valls es passarà a dir Xavier Tondo i Volpini

El proper dissabte dia 5, quan hauria estat el seu aniversari, es descobrirà la placa en un nou homenatge pel ciclista vallenc mort el passat mes de maig

Ara
1 min
Els pares de Xavi Tondo, Ramón i Emma, tallen la cinta amb l'organitzador, campió olímpic i amic del vallenc, Joan Llaneras

BarcelonaDesprés que l'Ajuntament de Valls aprovés per unanimitat canviar el nom del pavelló esportiu municipal, serà el proper dissabte dia 5 de novembre quan es descobreixi la placa en un nou homenatge per Xavi Tondo, mort accidentalment el passat mes de maig, en el que hauria estat el dia del seu aniversari.

Serà al mateix pavelló, fins ara anomenat El Fornàs (Passeig President Tarradellas, 2-6), on s'iniciarà l'acte a partir de les 12:30h. La Cobla Cossetània interpretarà la sardana "Xavier, esforç i somriure", composada per Xavier Forcada en record al ciclista català. També hi participarà el saxofonista Pep Poblet.

A partir de les 10:00h, s'han organitzat unes sessions d'spinning, abans de començar l'acte final, on les dues colles de castellers de Valls formaran un pilar quan es descobreixi la placa que donarà el nou nom al pavelló, Xavier Tondo i Volpini, el que era l'esportista més reconegut de la localitat tarragonina.

stats