FÓRMULA 1
Esports 25/02/2015

La Federació Internacional d'Automobilisme investigarà l'accident d'Alonso a Montmeló

Segons el portal 'Austosport', la FIA treballarà al costat de McLaren per esbrinar les causes de l'accident de l'asturià

Efe
1 min
Alonso, en observació a l’hospital després d’un accident a Montmeló

MadridLa Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) investigarà l'accident que va tenir el pilot asturià Fernando Alonso diumenge passat durant els entrenaments de pretemporada al circuit de Barcelona, a conseqüència del qual ha estat tres dies hospitalitzat. La FIA, segons la pàgina especialitzada 'Autosport', ha començat ja a treballar amb l'equip McLaren per examinar les circumstàncies de l'accident per si es poden extreure conclusions que ajudin a prevenir casos similars en el futur.

El fet que Alonso hagi hagut d'estar ingressat tres dies a l'hospital General de Catalunya ha induït la FIA a obrir una investigació, cosa que habitualment no fa en els tests de pretemporada, organitzats pels propis equips.

Les imatges gravades per les càmeres de seguretat del circuit seran examinades per intentar esbrinar exactament el que va succeir diumenge, quan el McLaren de Fernando Alonso va xocar lateralment contra les barreres de ciment del circuit.

Segons s'aprecia en el vídeo pres per una càmera instal·lada al costat del revolt 4, enfocant cap a la sortida del 3, Alonso surt passat del revolt, tracta de corregir la direcció del cotxe i redueix la velocitat fins a xocar lateralment contra el mur. Un portaveu de la FIA, citat per 'Autosport', ha comentat que és important esbrinar si es poden adoptar noves mesures de seguretat després de l'accident.

stats