Fórmula 1
Esports 11/04/2012

La majoria d'equips de F-1 donen per fet que el Gran Premi de Bahrain tornarà a ser cancel·lat

El director executiu de la Fórmula 1 confessa que cap equip li ha traslladat la seva preocupació sobre el tema, però suggereix que el contracte de la carrera podria no ser renovat

Ara
1 min
Vettel, en un revolt a Montmeló

BarcelonaUna sèrie d'equips de Fórmula 1 esperen que el Gran Premi de Bahrain sigui suspès per segon any consecutiu a causa dels problemes per garantir la seguretat pels disturbis civils que afecten el país àrab, segons ha informat la BBC.

El president de la F-1, Bernie Ecclestone, va dir dimarts que cap equip li havia expressat la seva preocupació, però va suggerir que el contracte de la cursa no serà renovat. Està previst que es corri a Bahrain el 22 d'abril i els organitzadors mantenen que la disputa del GP pot servir per unificar el país i afirmen que volen que es disputi el calendari com estava previst.

En un comunicat publicat a principis d'any, l'Associació d'Equips de Fórmula-1 va traslladar a la FIA la responsabilitat de decidir si la cursa es correria a Bahrain o no i està previst que els equips es reuneixin amb Ecclestone a la Xina en els pròxims dies per resoldre aquesta qüestió.

La violència del conflicte que ha tornat a envair els carrers de Bahrain podria fer que el Gran Premi no es corri. A diferència de l'any passat, però, no serà el propi circuit qui prengui la decisió de suspendre la carrera, sinó que l'ultima paraula la tindrà la FIA.

stats