HANDBOL
Esports02/04/2011

El Barça Borges perd a Veszprem però assoleix el passi pels quarts de final (30-26)

Gràcies a una segona part molt bona i amb molta intensitat, els de Xavi Pascual han salvat l'eliminatòria de vuitens i ja són a quarts de final

David Jover

BarcelonaEl Barça Borges ja és a quarts. Com és habitual en la Champions ha patit, però gràcies a un segon temps immaculat ha aconseguit allunyar els fantasmes d'una eliminació precoç. El Veszprem, però, manté un rècord: fa més de cinc anys que no perd a casa.

Una sortida en tromba, amb un parcial de 4-11, ha donat ales als blaugrana, que tenien peu i mig fora al descans. Els millors minuts han estat liderats per Nagy, Rutenka i Víctor Tomàs.

A la primera part els homes de Xavi Pascual han estat nefastos, no han semblat ells, els ha faltat molta intensitat en la parcel·la defensiva i també més coratge en l'atac.

Cargando
No hay anuncios

El primer mur que s'ha trobat el Barça ha estat el del porter veterà Dejan peric. L'exblaugrana s'ha fet un fart d'aturar llançaments, fins a dotze, i ha estat l'autèntic malson dels catalans. A l'altra banda, Pascual tenia problemes a la porteria.

Sjostrand no estava gens encertat i el preparador blaugrana va donar entrada el jove Gonzalo Pérez de Vargas, que amb vint anys va demostrar que és un porter de futur. Gonzalo va sortir amb un 10-3 al marcador i va calmar els ànims de la defensa catalana amb un parell d'aturades de mèrit.

Cargando

Reacció obligada

Però a la represa tot ha canviat. El Barça ha sortit amb la mentalitat de sempre, la d'equip guanyador i a poc a poc ha anat reduint distàncies en el marcador fins a empatar el matx a 19 al minut 43 de partit. Tot això, amanit per un millor Sjostrand.

Cargando

A partir de què els blaugranes han vist que podien manegar la renda com volien s'han relaxat i d'estar empatats a 24 després d'un de Juanín, han deixat que el Veszprem augmentés la diferència final a quatre gols, 30-26, després d'una exhibició de Vujin, 11 gols.